40 Indische Paasrecepten

Dit is mijn selectie van 40 Indische paasrecepten die heerlijk zijn om te eten in het voorjaar. Klik op de foto’s hieronder voor het recept.

Beb Vuyk

Op dit blog maak ik alle recepten (578) uit het Groot Indonesisch Kookboek (1973) van Beb Vuyk. Inmiddels ben ik over de helft! Tijd voor een toepasselijk overzicht van de lekkerste Indische lentegerechten tot nu toe.

In de lijst komen niet alleen recepten van Beb Vuyk voor, maar ook mijn eigen gerechten. Dit blog is inmiddels een goede afspiegelig geworden van Indisch en Aziatisch eten waar ik van jou. Maar ik ben nog niet klaar, nog lang niet …

Reacties

Dank voor al jullie hartelijke reacties en uitstekende tips tot nu toe! Ik kan niet zonder zo een fijn publiek. Het is nog steeds bijzonder om op deze manier samen te koken.

Mijn 40 Indische Paasrecepten zijn licht verteerbaar en fris in smaak en kleur. Voor de Paasdagen heb ik er nog een paar bijzondere snacks aan toegevoegd, zoals wajik (zoete kleefrijst) of een zoete bapao met custardvulling.

Wat ga jij maken met Pasen? Scroll voor reacties naar helemaal onderaan.

40 Indische Paasrecepten

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *