Adverteren op Pisang Susu

In één maand 300.000 doelgroepers bereiken vanaf 25 euro? Met adverteren op Pisang Susu kan dat snel en eenvoudig.

Een heldere banner op dit blog + posts/thumbs op Pisang Susu’s social media, zorgt voor product-aandacht in het hart van de Indische doelgroep.

Een banner kan een gelinkte tekst of plaatje zijn aan 1 of aan beide zijkant(en) van Pisang Susu’s pagina’s staan. Promotie via de Facebook post of als Youtube thumbnail verzorgt Pisang Susu op maat, desgewenst inclusief design (aanpassingen).

Positie banner: Pisangsusu.com, Facebook, Youtube

Positie advertenties en banners op pisangsusu.com en socials

Doelgroep

Pisang Susu bereikt 300.000 mensen per maand online (meting begin 2019) en het bezoek blijft flink groeien.

De meeste fans van Pisang Susu zijn vrouw, trouw en actief. De meerderheid is volgens de bezoekdata vooral geïnteresseerd in gezond, klassiek en origineel eten en Aziatische recepten. Naast food zijn ze ook veel op zoek naar informatie over home decor, crafts en gardening.

Omdat Pisangsusu.com zowel in het Nederlands als het Engels wordt gemaakt, bereikt Pisang Susu ook veel Indo’s buiten Nederland. Uw banner kan naast potentiële klanten in Nederlander, ook veel mensen bereiken met name in Amerika, Indonesië en Australië. De data-analyse laat exact zien hoeveel bezoekers per land zijn bereikt.

Pisang Susu biedt ook originele ‘offline’ marketing ideeën; zo kan een extra pagina aan de populaire gerechtenwaaier worden toegevoegd.

Bereik Pisang Susu website en socials

Bereikrapport: online analytics

Bereikrapport doelgroep PisangSusu

Advertentieoverzicht: rate card

advertentie banners overzicht
Advertentietarieven gelden t/m 31/12/2019, excl. BTW. Pas na ontvangen getekende factuur wordt banner geplaatst en doorgaans binnen 4 weken informatie verstrekt over het exacte bereik van de advertentie(s) en geanonimiseerde demografische details.

Heeft u interesse en/of wilt u meer informatie? Laat uw email hieronder achter, dan neem ik snel contact met u op.

[ninja_forms id=4]