Pisang Susu’s webwinkel

Vaak krijg ik de vraag: welke wok heb jij? Met welk soort mes maak je dat zo fijn? Of waar kan ik het boek dat je leest bestellen?

Daarom hier een overzicht van mijn favoriete spullen die ik dagelijks gebruik, maar ook van dingen die ik graag zou willen hebben ;-). Je moet altijd iets te wensen overhouden toch?

Kalender Pisang Susu en Moesson

Voor 2019 heeft Moesson een prachtige kalender samengesteld met 13 van mijn recepten. Bestel ‘m hier. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Wil je iets bestellen, klik op het product en bol.com helpt je direct verder. Veel plezier!

Print Friendly, PDF & Email

2 Responses

  1. Gerda vdMeer schreef:

    Gisteren de kokos-custardtaart met pandan gebakken. Ik dacht, kan niet misgaan, maar dus wel. Het hele recept nauwkeurig gevolgd. Hij kwam mooi uit de oven en daarna liep er wel erg veel vocht uit. Af laten koelen en uit de ovenschaal gehaald. Er bleef bij mij een dunne laag op het bakpapier zitten en de rest was erg vochtig. Toen maar weggegooid. Wat heb ik fout gedaan?? Fijn weekend. Groetjes Gerda vd Meer

    • Pauline Chavannes de Senerpont Domis schreef:

      Beste Gerda, wat vervelend dat ‘ie mislukt. Dat er zoveel vocht uitloopt is raar en moet niet. De taart had langer gemoeten lijkt me. Ik test altijd met een sateprikker. Er mag niets aan blijven plakken. Elke oven is anders. Hoe hoog stond je oven? Heb je de taart in het midden gezet met boven en onder warmte aan? Was je boter goed op kamertemperatuur? Ik heb dit nog niet gehad met het recept. Ik zou graag met je uitvinden wat het euvel kan zijn. Het recept is zo simpel dat het niet kan liggen aan het mixen of de ingredienten. Het lijkt erop dat je taart niet goed opgestijfd is, dus ik denk dan direct aan de oventemperatuur en lengte van het bakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *