Pisang Susu’s webwinkel

PS waaier sidePisang Susu’s Gerechtenwaaier 

20 originele Indische recepten in handzaam formaat en praktisch in de keuken; het dikke gelamineerde papier kan tegen een spatje.

De waaier bestaat uit beknopte recepten, die afzonderlijk bereid kunnen worden en gecombineerd ook een kleurrijke Pisang Susu rijsttafel vormen.

Meer foto’s en video’s van de recepten zijn online beschikbaar via unieke QR codes (richt de camera van uw smartphone op het vierkantje).

De gerechtenwaaier (20 recepten, 10×20 cm) kost nu €10 (incl. BTW) + verzendkosten (binnen Nederland v.a. €3,89).

De verzendkosten per waaier nemen af naarmate u meer bestelt. Vul hieronder uw gegevens in en Pisang Susu neemt direct met u contact op voor de betalingsdetails en adresgegevens.

Ja, ik wil graag de gerechtenwaaier bestellen:


Kalender Pisang Susu en Moesson

Voor 2019 heeft Moesson een prachtige kalender samengesteld met 13 van mijn recepten. Bestel ‘m hier. De opbrengst gaat naar een goed doel.


Mijn favoriete keukenspullen

Vaak krijg ik de vraag: welke wok heb jij? Met welk soort mes maak je dat zo fijn? Of waar kan ik het boek dat je leest bestellen?

Daarom hier een overzicht van mijn favoriete spullen die ik dagelijks gebruik, maar ook van dingen die ik graag zou willen hebben ;-). Je moet altijd iets te wensen overhouden toch?

Wil je ook iets bestellen, klik dan op het product en bol.com helpt je direct verder. Veel plezier!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *