Pisang Susu’s webwinkel

Pisang Susu's gerechtenwaaierPisang Susu’s Gerechtenwaaier 

20 originele Indische recepten in handzaam formaat en praktisch in de keuken; het dikke gelamineerde papier kan tegen een spatje.

De Pisang Susu’s gerechtenwaaier bestaat uit beknopte recepten, die afzonderlijk bereid kunnen worden en gecombineerd ook een kleurrijke Pisang Susu rijsttafel vormen.

Meer foto’s en video’s van de recepten zijn online beschikbaar via unieke QR codes (richt de camera van uw smartphone op het vierkantje).

De gerechtenwaaier (20 recepten, 10×20 cm) kost nu €10 (incl. BTW) + verzendkosten (binnen Nederland v.a. €3,89).

Wilt u graag de Pisang Susu’s gerechtenwaaier bestellen, stuur dan nu een email naar: pauline@pisangsusu.com. Geef aan hoeveel waaiers u wilt en Pisang Susu neemt direct contact met u op voor de betalingsdetails en adresgegevens.

De verzendkosten per waaier nemen af naarmate u meer bestelt. 


Kalender Pisang Susu en Moesson

Voor 2019 heeft Moesson een prachtige kalender samengesteld met 13 van mijn recepten. Bestel ‘m hier. De opbrengst gaat naar een goed doel.


Mijn favoriete keukenspullen

Vaak krijg ik de vraag: welke wok heb jij? Met welk soort mes maak je dat zo fijn? Of waar kan ik het boek dat je leest bestellen?

Daarom hier een overzicht van mijn favoriete spullen die ik dagelijks gebruik, maar ook van dingen die ik graag zou willen hebben ;-). Je moet altijd iets te wensen overhouden toch?

Wil je ook iets bestellen, klik dan op het product en bol.com helpt je direct verder. Veel plezier!

4 reacties

  1. Ine Blokdijk-Westerhout schreef:

    Ik ben geïnteresseerd in alle tot nu uitgegeven exemplaren van Pinda. Hoe kan ik deze verkrijgen en verder wil ik een abonnement op Pinda. Wat zijn de kosten?

  2. Ik ben niet van dit magazine. Ik heb er wel een stuk over geschreven op mijn blog. Ik heb je mail doorgestuurd naar het magazine!

  3. M.Croque-Portier schreef:

    Ik zoek een gewolkte rijsstomer, heb u dat en wat is de prijs

  4. Helaas die zijn hier niet te koop. Ik vind ze nog wel eens in de kringloopwinkel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *