Indische Kookworkshops: laatste plekken beschikbaar!

Nieuws: de workshops op 23 en 30 mei gaan door! Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus voor wie manis wil leren bakken of een paar heerlijke streetfood gerechten wilt leren maken (60 euro PP, per dag) ga hier direct naar de inschrijving:

Ik geef voor onderstaande dagen een kookworkshop. Dus heb je een voorkeur of wil je ze allemaal volgen?

  • mei: 9, 16, 23, 30
  • juni: 6 en 13

Lees er hier meer over en schrijf je in!


Wie heeft er zin om in mei en begin juni bij mij 6 Indische kookworkshops te volgen? In een prachtige keuken in de Amsterdamse Jordaan ga ik met jullie aan de slag met rijsttafels, sambals, zoete snacks en vegetarisch Indisch eten.

Samen met Eat2Gather organiseer ik in Amsterdam workshops die starten in de maand mei. In een 3 uur durende workshop verspreid over 6 keer neem ik je mee naar de oorsprong van de rijsttafel, leert ze je allerlei soorten sambals ter plekke maken en laat ze je zien hoe je typische Indische snacks thuis bereidt.

Deze cursus is voor beginnende Indische thuiskoks die graag wat meer basiskennis over deze keuken willen opdoen. Na de cursus heb je zeker de basis onder de knie en worden je gerechten alleen maar lekkerder.


Kosten

355 euro pp inclusief btw voor 6 kookworkshops of 60  euro pp inclusief btw per workshop (mits genoeg inschrijvingen).

Dranken

Tijdens de workshops wordt er thee en water met sereh en komkommer geserveerd. Andere dranken kun je per consumptie afrekenen.

Locatie

Laurierstraat 250, Amsterdam

Tijd

18:00 – 21:00 uur

Meer lezen over de inhoud van de workshop? Klik hier.

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *