Indische recepten uit je voorraadkast

bruine bonen soep

Op zoek naar makkelijke en lekkere Indische recepten uit je voorraadkast nu je binnen zit door het coronavirus? Beb Vuyk’s Groot Indonesisch Kookboek biedt soelaas. Beb’s gerechten zijn bijna altijd simpel. Niet alleen in het bereiden maar ook in de ingrediënten. Ze heeft ze bijvoorbeeld een overheerlijk visstickgerecht in ketjapsaus. Of fantastische Indische bonencurry’s. Ik heb een lijst met de beste recepten voor je samengesteld.

Bonen

Bruine bonen klinkt zo Hollands, maar Beb Vuyk schrijft bijvoorbeeld bij recept #101 in haar boek dat in Bogor (het vroegere Buitenzorg) veel bruine bonen worden verbouwd. Of dat nu nog zo is weet ik niet.

Laat van je horen

Maar laat vooral weten waar je zin in hebt, of wat je in huis hebt, ik ga voor je opzoek naar een lekker recept. Laat een bericht achter op mijn socials met #coronarecept en ik ga kijken wat ik voor je kan doen.

Indische recepten uit je voorraadkast – Bonen

Bubur Katjang Hijau – toetje

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *