Snelle Indische recepten

Regelmatig krijg ik te horen dat Indisch eten koken zo ontzettend veel werk is. Nu ben ik het daar niet mee eens want ik ken tientallen snelle Indische recepten. Maar ik begrijp wel waar dat idee vandaan komt.

De Indische keuken wordt vooral geassocieerd met een rijsttafel; velen gerechtjes die dagen kosten om te maken in de keuken.

Een rijsttafel is een Hollands idee. Het komt niet voor op deze manier in Indonesië. Je zou misschien padang eten op Sumatra een rijsttafel kunnen noemen. Bij padang eten staan velen gerechten klaar als buffet. Wat je opschept reken je af.

Omdat ik meer dan 300 recepten online heb staan, heb ik voor jullie een overzicht gemaakt van alle snelle Indische gerechten: deze zijn allemaal te maken in een half uur.

Zin om heerlijke Indische hapjes te maken en snel klaar te zijn? Volg dan deze link.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *