Pisang Susu’s sponscake op Meer dan Babi Pangang

Vereerd zijn we met deze interessante post van Renate Heru Utomo (sinoloog en theesommelier) die onze sponscake heerlijk combineert met milky oolong thee. Een goed idee, zo legt ze uit, omdat in onze sponscake geen kokosmelk zit. Renate schrijft op de site meerdanbabipangang.nl:

Maar dít recept is echt een aanrader, en kinderproof! Geen inzakgevaar en succes gegarandeerd! 
Van meerdanbabipangang.nl

Leuk om te lezen hoe onze recepten online worden gevonden. Renate en dochter Amy hadden geen pandan of kokosmelk in huis maar wilden toch graag een sponscake maken. Wat ze hebben gedaan is de cake op smaak gebracht met cacao; een heerlijk idee. Uiteraard is iedereen bang voor instort gevaar, maar dit recept is een stuk steviger doordat er minder vet doorheen gaat, dat het zorgt voor een echt stabiele cake. Knap van 9-jarige Amy dat ze zo zelfstandig aan de slag gegaan is.

Theesommelier

Renate is theesommelier; een interessant vak, zeker voor mensen die van eten houden. Het combineren van spijs en wijn is al een bekende, maar spijs en thee hier in Europa een stuk minder.

Milky Oolong thee komt uit Taiwan (Oolong betekent in het Chinees zwarte draak). Milky Oolong heeft een melk of boterachtige smaak die het krijgt van het speciale verwerkingsproces dat de thee ondergaat. Online wordt gewaarschuwd voor nep Milky Oolong thee. Ga dus naar een goede theewinkel voor het beste resultaat.

Ondertussen vind je hier de link naar ons sponscake recept en wil je meer weten over Renate en haar vak, dit is haar Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *