Pisang Susu op de Tong Tong fair

Wat was het weer super gezellig op de Tong Tong fair in Den Haag. Gisteren, donderdag 7 september gaf ik om 1900 uur een kookdemonstratie van 30 minuten over de bijzondere sambal Boet van Beb Vuyk. Ik heb deze ter plekke gemaakt en daarna kon iedereen proeven. De pasar is er nog 2 dagen tot en met 10 september. Neem vooral een kijkje.

Helena Smit van Eating Habits en het Rakus Magazine interviewde me terwijl ik de kookdemo verzorgde. We zijn een fijn team.

De pasar is dit keer lekker ruim opgezet, met gescheiden eten, kopen en muziek. Dus even naar de foodcourt, langs het goofdpodium en via een andere route langs de kraampjes scharrelen. Zo gezellig is dat altijd.

Ik maakte dus sambal Boet. Hieronder vind je een filmpje van de avondimpressie van gisteren en daaronder staat mijn nieuwste recept video over deze lekkere sambal!

Voor het Sambal Boet recept kijk hieronder verder (Engels)

Dit vind je misschien ook leuk...