Pisang Susu Kalender 2019

Trots presenteren wij de Moesson & Pisangsusu kalender 2019! Met deze kalender kan je elke maand genieten van een klassiek Indisch recept: Atjar Ikan, Dengdeng Blado, Rempejek? Van zoet tot hartig, van mild tot pittig; voor ieder wat wils.

Is dit niet een mooi cadeau voor jezelf, pa of ma, zoon, dochter of tjoetjoe’s, je oude sobat of je geliefde?

Verloren recept
Voor het Indisch maandblad maakte ik verschillende verloren geraakte Indische recepten van Moessonlezers. Een bijzonder leuk project om te doen. Alle recepten zijn nu dus gebundeld en worden in de kalender stap voor stap uitgelegd in foto’s en tekst.

Bestellen
Bestel de kalender hier en verras iemand. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Halin.

Recept in Moesson
Omdat de koude maanden er weer aan komen, staan er deze maand 3 sambalgerechten in maandblad Moesson van mij. De perfecte opwarmer voor kerst en je lijf ;-).

Moesson is te koop in de betere boekhandels en november ligt nu in de winkel met onder andere een interview met Marion Bloem.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Stouten schreef:

    Wanneer komt de nieuwe kalender van pisang susu 2020?

  2. Beste Donny, ik zou ‘m graag maken, maar het was een samenwerking met Moesson Magazine en ze hebben voor komend jaar niet genoeg mogelijkheden om dit weer te doen. Jammer, maar je kan wel mijn eigen receptenwaaier bestellen! Ga naar deze link: https://pisangsusu.com/webwinkel/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *