Kerstcadeau: Moesson en Kalender!

Beste bezoeker van PisangSusu.com. Omdat de feestmaand begonnen is, mag ik jullie namens tijdschrift Moesson een aanbieding doen.

Voor maar 24,95 euro bieden we bezoekers van PisangSusu.com een halfjaar Moesson Magazine aan (6 nummers) en daarbij doen we dan de PisangSusu kalender t.w.v. 11,95 euro cadeau!

Stuur een email naar info@moesson.com en vermeld dat je graag gebruik wilt maken van de aanbieding via PisangSusu, dan regelt Moesson de rest.

Kalender los kopen
Wilt u de kalender apart bestellen. Dan kan dat natuurlijk ook. Het is een mooi cadeau voor jezelf, pa of ma, zoon, dochter of tjoetjoe’s, je oude sobat of je geliefde?

Bestellen
Bestel de kalender hier en verras iemand. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Halin.

Samenwerking
Trots presenteren wij de Moesson & Pisangsusu kalender 2019! Met deze kalender kan je elke maand genieten van een klassiek Indisch recept: Atjar Ikan, Dengdeng Blado, Rempejek? Van zoet tot hartig, van mild tot pittig; voor ieder wat wils.

Verloren recept
Voor het Indisch maandblad maakte ik verschillende verloren geraakte Indische recepten van Moessonlezers. Een bijzonder leuk project om te doen. Alle recepten zijn nu dus gebundeld en worden in de kalender stap voor stap uitgelegd in foto’s en tekst.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *